Компанія Ніссан Мотор Україна анонсує початок роботи спеціальної програми для корпоративних клієнтів на придбання електричних та електрифікованих моделей Nissan. За підтримки фінансування від «ОТП Лізинг» та ЄБРР (Європейського Банку Реконструкції та Розвитку) повністю електричний Nissan LEAF та електрифіковані Nissan Qashqai e-Power та Nissan X-Trail e-Power можна придбати з додатковою вигодою у розмірі до 20% від суми фінансування.

Для того, щоб отримати зазначену вигоду при придбанні відповідної моделі, потрібно скористатись програмою фінансування покупки та оформити авто в лізинг. Це робиться в одному з офіційних дилерських центрів Nissan в Україні, перелік яких знаходиться за посиланням: https://www.nissan.ua/dealer-locator.html.

В дилерському центрі після консультації фахівців та обрання потрібної моделі, клієнти надають необхідний пакет документів для прийняття рішення щодо угоди. Після цього укладається договір фінансового лізингу. Наступний етап передбачає проходження перевірки документів та погодження надання грантової підтримки від ЄБРР, яка виплачується клієнту компанією OTP Лізинг у гривневому еквіваленті.

Завдяки новій програмі клієнти Nissan мають нагоду зі значною вигодою оновити корпоративні парки сучасними економічними та надійними автомобілями, які знизять вартість володіння автопарком. Адже завдяки технології e-POWER витрати пального становлять усього від 4.4 літрів на 100 кілометрів, що дозволяє збільшити запас ходу автомобіля з повним баком до понад 1000 км. Окрім цього, клієнти компанії роблять свій вклад у збереження довкілля, використовуючи інноваційні електрифіковані Nissan з технологією e-Power які набагато менше у порівнянні з автомобілями з традиційними ДВС викидають CO2 в атмосферу.

Більш детальну інформацію про моделі, які беруть участь в даній програмі та про умови самої програми можна дізнатися у найближчого дилера Nissan, адреси та контактна інформація яких знаходиться за посиланням: https://www.nissan.ua/dealer-locator.html.

# # #

Контактні дані

Володимир Іванов
Менеджер з комунікацій Nissan в Україні
Електронна пошта: vivanov@nissan.ua

Інформація надана компанією Nissan