• Експерти Nissan по кольорам черпали натхнення в передових технологіях, на основі яких був створений автомобіль Ariya, спеціально відбираючи унікальну палітру першокласних і футуристичних відтінків
  • Для Ariya розроблені два абсолютно нових відтінки Akatsuki Copper і Aurora Green
  • Технологічні інновації, що застосовуються при виробництві фарби, на 25% знижують викиди вуглекислого газу в атмосферу.

ПАРИЖ, Франція – Відзначаючи початок нової ери в дизайні електромобілів Nissan, компанія Nissan розкриває багату палітру з десяти відтінків забарвлення кузова електромобіля Ariya, створення яких було натхненне технологічністю і поглядом в майбутнє.

Поєднуючи динамізм нового електромобіля і його яскравий дизайн, різноманітні відтінки з металевим блиском покликані відобразити футуристичність електрифікованої конструкції Ariya.

Яскрава палітра фарб є засобом індивідуалізації Ariya, натхненним його передовим електричним силовим агрегатом, найсучаснішими системами зв'язку і новітніми системами допомоги при водінні.

Чотири однотонних кольори і шість, що складаються з двох тонів, були ретельно підібрані з метою підкреслити преміальний стиль оформлення Ariya. Потрібно відзначити, що ці дивовижні відтінки наносяться за допомогою найсучаснішої, виробленої за екологічно збалансованої технології фарбою, що дозволяє знизити викиди вуглекислого газу на 25%, тим самим істотно знижуючи негативний вплив на навколишнє середовище.

Нові кольори для нової ери електрифікації

Новий автомобіль Ariya дав можливість командам дизайнерів кольорів створити абсолютно нову індивідуальність для електромобілів Nissan. Колористи прагнули відобразити саму суть потужності Ariya, використаних технологій і почуття спокою за допомогою двох нових відтінків, які не мають аналогів. Ці чарівні відтінки під назвою Akatsuki Copper і Aurora Green були спеціально розроблені для повністю електричного кросовера-купе.

«Оригінальний підхід, втіленням якого є Nissan Ariya, надихнув нас прийняти на озброєння абсолютно новаторський підхід до дизайну кольору», заявила Леслі Басбі (Lesley Busby), менеджер кольорів європейського дизайн-центру Nissan.

«Ariya є найдосконаліший на сьогоднішній момент продукт Nissan в сфері виробництва електромобілів. Тому ми наполегливо працювали над тим, щоб ввести в ужиток істинно футуристичну і технологічно обумовлену мову дизайну для кольорів, що ідеально підходять для інноваційного характеру

Ariya », - продовжує Леслі Басбі.

Яскравий відтінок Akatsuki Copper (назва цього кольору містить в собі японське слово «світанок») символізує сяйво сонця, що сходить, відображаючи початок нового образу бренду Nissan. Його металевий блиск посилений, щоб викликати асоціації з провідністю мідних проводів, акцентуючи увагу на передовій технології, використовуваної при створенні електромобілів.

Назва Aurora Green походить від прекрасного явища aurora borealis, або «північного сяйва», яке часто спостерігається в Арктиці. Складне змішання різних тонів дає ефект, як ніби колір весь час різний: відтінки переливаються від зеленого до пурпурного залежно від того, під яким кутом на нього дивитися. Все це викликає почуття захоплення і притягує погляд.

Технологічні інновації в кольорі

У продовження цього новаторського підходу Ariya представляє абсолютно новий рівень деталізації і глибини улюблених клієнтами кольорів, створених за допомогою новітніх виробничих технологій.

Основою для створення Pearl Black служить зовсім новий пігмент, розроблений для посилення глибини кольору і створення насиченого, що притягує погляд відтінку.

Найсучасніші виробничі технології були задіяні і для досягнення складної, чистою композиції у відтінку Pearl White, що дає ще більше блиску і чистоти, ніж будь-коли при фарбуванні автомобілів Nissan. Колір кузова, що складається з комбінації 2 відтінків білого, контрастує з чорним дахом, в якому використовується абсолютно новий пігмент для досягнення феноменальної глибини відтінку.

Леслі Басбі пояснила: «Нам відомо, що білий і чорний відносяться до найбільш популярних кольорів серед власників автомобілів в Європі і в усьому світі. У Ariya ми представили в цих відтінках новий рівень насиченості і першокласний глянець. Поєднавши якість і увагу до деталей, що простежується у всій лінійці кольорів, ми з нетерпінням чекаємо на реакцію клієнтів».

Технології стійкого розвитку

Технологічні інновації були також застосовані для більш інтенсивного сталого розвитку виробничої лінії з виготовлення фарб. Компанія Nissan впровадила фарбу на водній основі, що дозволяє проводити фарбування при більш низькій температурі,  забезпечуючи одночасне забарвлення всіх частин автомобіля. Це оптимізує весь процес нанесення фарби, знижуючи викиди вуглекислого газу на 25%.

Для отримання додаткової інформації про продукти і сервіси компанії, а також про її прагнення до екологічної мобільності, будь ласка, відвідайте наш сайт nissan-global.com. Ви також можете стежити за нами у Facebook, Instagram, Twitter та LinkedIn і переглянути всі наші відео на YouTube.


# # #

Контакти для ЗМІ
Володимир Іванов, керівник відділу комунікацій Nissan в Україні
+38 095 272 33 19
vivanov@nissan.ua

Інформація надана компанією Nissan