ЙОКОГАМА, Японія – Сьогодні компанія Nissan представляє Nissan Hyper Adventure, другий автомобіль у серії передових концептів електромобілів для Japan Mobility Show, що розпочнеться 25 жовтня.

Цифровий концепт - це спортивний позашляховик, створений для тих, хто захоплюється подорожами на природі та веде екологічний спосіб життя.

Перебування в дорозі протягом тривалого часу потребує енергії, тому концепт Nissan Hyper Adventure з його технологією V2X (vehicle-to-everything) передбачає забезпечення електроенергією в будь-який час і в будь-якому місці, не завдаючи шкоди навколишньому середовищу.

Будь то поїздка на вихідні в гори або багатомісячна подорож до віддалених місцевостей, Nissan Hyper Adventure має на меті задовольнити різноманітні потреби тих, хто полюбляє подорожувати природою. Завдяки батареї великої ємності можна заряджати гаджети, освітлювати місця для кемпінгу або навіть підзарядити електричний гідроцикл. З функцією V2X він також може забезпечувати електроенергією будинки (V2H) або місцеву громаду, віддаючи надлишкову енергію в мережу (V2G).

Передова система повного приводу e-4ORCE від Nissan забезпечує плавне та безпечне пересування до місця призначення на засніженому гірському перевалі або багнистою стежкою в густому тропічному лісі.

Зовнішній вигляд демонструє активність завдяки динамічним кузовним панелям, а також характерній діагональній лінії збоку автомобіля, що акцентує увагу на просторому салоні всередині. Шляхом перенаправлення потоку повітря, що проходить через передній спойлер, автомобіль отримує високі аеродинамічні характеристики. Додатково аеродинаміку покращує скло, що об'єднує дах з бічними вікнами, та плоска поверхня задньої частини кузова. Колеса оснащені шипами дозволяють автомобілю легко і впевнено долати засніжені ділянки.

Унікальні функції внутрішнього оздоблення та простір салону розроблені таким чином, щоб зробити водіння легким та комфортним у будь-яких ситуаціях. Панель приладів поєднується з нижньою частиною лобового скла, виступаючи своєрідним екраном з широким кутом огляду — так, ніби кузов автомобіля є прозорим — і плавно сполучає простір всередині і зовні автомобіля.

Вантажний простір салону також дозволяє перевозити похідне спорядження, як-от намети, лижі чи навіть байдарку. Особливістю заднього сидіння є те, що воно може обертатися на 180 градусів і створювати зручну зону для сидіння, звернену до задньої частини автомобіля. Ця функція, до якої також входять автоматичні висувні та забираючі підніжки, стане в пригоді під час кемпінгу, підготовки до катання на лижах або під час огляду мальовничих краєвидів.

 

Концепт Nissan Hyper Adventure створений з метою забезпечити комфорт, безпеку та достатній запас енергії під час різноманітних пригод на свіжому повітрі.

На виставці Japan Mobility Show концепт Nissan Hyper Adventure буде представлений у цифровому форматі.

До 25 жовтня на YouTube-каналі Nissan у прямому ефірі буде транслюватися спеціальне музичне відео. Кожен з концепт-карів Nissan буде з'являтися у цьому відео, щойно його буде представлено напередодні виставки.

 

# # #

Контактні дані
Володимир Іванов
Менеджер з комунікацій Nissan в Україні
Електронна пошта: vivanov@nissan.ua

Про Nissan AMIEO (Африка, Близький Схід, Індія, Європа та Океанія)

Nissan прагне перетворитися на дійсно сталу компанію, щоб сприяти створенню чистішого, безпечнішого та більш інклюзивного світу.

Дотримання принципів екологічної відповідальності є основою довгострокової стратегії компанії Nissan Ambition 2030. Ця стратегія, яка має на меті розв'язання важливих екологічних питань, задоволення потреб клієнтів і соціуму, дозволяє забезпечити ключові глобальні ринки технологічно інноваційними електрокарами та створює більше можливостей для людей щодо пересування і насолоджування життям. Стратегія Ambition 2030 відповідає цілям Nissan щодо досягнення  вуглецевої нейтральності в рамках життєвого циклу продукції компанії до 2050 фінансового року. Компанія Nissan в регіоні AMIEO має на меті прискорити перехід до використання електротранспорту у майбутньому, зокрема через реалізацію свого головного проєкту EV36Zero.

Для отримання додаткової інформації щодо продуктів і послуг Nissan та зусиль компанії, спрямованих на досягнення сталої мобільності, відвідайте nissan-global.com. Також ви можете стежити за нами на Facebook, в Instagram, Twitter і LinkedIn та переглядати наші найновіші відео на YouTube.

Інформація надана компанією Nissan