Шанхай, Китай — Концепт повністю електричного кабріолета Nissan Max-Out 18 квітня дебютує в Китаї на автосалоні Auto Shanghai 2023. Разом з ним буде представлено широкий спектр нових і майбутніх моделей, включаючи два інших концепти, для яких поява на Auto Shanghai 2023 стане світовою прем'єрою.

Поряд з Max-Out центральне місце займе новий концепт електромобіля, розроблений для Китаю і там же створений. Обидві моделі пропонуватимуть захопливе та впевнене водіння і будуть пристосовані до широкого спектра стилів життя та потреб клієнтів компанії, водночас відповідаючи глобальним планам Nissan.

Концепт повністю електричного кабріолета Nissan Max-Out

Вперше Max-Out був представлений у 2021 році як цифровий концепт, що представляє майбутнє Nissan Ambition 2030, довгострокове бачення компанії, спрямоване на задоволення споживчих, екологічних та суспільних потреб у справді сталий спосіб.

Концепт кабріолета, який тепер став фізичною реальністю, обіцяє подарувати новий досвід водіння з неперевершеною стабільністю та комфортом.
Nissan також представить електричні та електрифіковані моделі з повністю електричним приводом та силовою установкою e-POWER. Ці автомобілі втілюють підхід компанії до зміни способу живлення, водіння та інтеграції автомобілів у суспільство.

Натисніть тут, щоб дізнатися більше про довгострокове бачення Nissan Ambition 2030.

Для отримання додаткової інформації щодо продуктів і послуг Nissan та зусиль компанії, спрямованих на досягнення сталої мобільності, відвідайте nissan-global.com. Також ви можете стежити за нами на Facebook, в Instagram, Twitter і LinkedIn та переглядати наші найновіші відео на YouTube.

# # #

Контакти для ЗМІ:
Володимир Іванов
vivanov@nissan.ua  
+38-095-272-33-19

 

Інформація надана компанією Nissan