МОНАКО – Nissan Ariya вперше з'явився на публіці, проїхавши видовищною трасою Circuit de Monaco на гламурній Французькій Рив'єрі.

Стильні пейзажі Монако стали ідеальним доповненням до обтічного й бездоганного дизайну електричного купе-кросовера, поки Ariya долав кола славетної міської траси, на якій у рамках чергового етапу Formula E нещодавно виступила команда електричних болідів Nissan.


«Публічна дебютна поїздка Ariya — надзвичайно захоплююча і приємна подія для всіх нас у Nissan. Ariya є взірцем інновацій Nissan у сфері електричної мобільності, і ця подія являє собою визначальний момент чергового етапу подорожі Nissan на шляху до електрифікації автомобілів», — говорить Арно Шарпантьє (Arnaud Charpentier), віцепрезидент Nissan з питань стратегії розвитку продуктів і цінової політики у регіоні AMIEO.

Завдяки поєднанню високих експлуатаційних характеристик, технологій мережевого підключення та нового, революційного дизайну електромобіля, купе-кросовер Ariya слугує демонстрацією інноваційного електричного майбутнього Nissan. З огляду на передові комунікаційні можливості, технології, конкурентоспроможний запас ходу від акумуляторної батареї та унікальну систему привода e-4ORCE модель Ariya створена, щоб збагатити життя людей завдяки легкому, інтуїтивно зрозумілому та адаптивному процесу користування.

Стратегія електрифікації Nissan спирається на більш ніж десятирічний досвід у сфері виробництва електромобілів, а також можливості, які відкриває перенесення технологій між гоночною трасою та автошляхами, що дає змогу пропонувати клієнтам найкращі електромобілі.

Чемпіонат Formula E оволодів уявою людей з усього світу і відкрив неймовірні можливості для автомобілів. Перша поява Ariya на культовій трасі Circuit de Monaco демонструє глобальній аудиторії, що вражаючі можливості електромобілів з нульовим рівнем викидів доступні кожному.

У цьогорічному сезоні команда Nissan, що виступає у класі Formula E, тісно пов'язує свою конкурентоспроможність із серійними електромобілями компанії. Новинкою сезону 2020/2021 років стало те, що команда назвала автомобіль із бортовим номером 22 на честь Nissan LEAF із повністю електричним приводом, а автомобіль із бортовим номером 23 — на честь кросовера Nissan Ariya.


# # # 

Про компанію Nissan у Європі 
Для отримання додаткової інформації щодо продуктів і послуг Nissan та зусиль компанії, спрямованих на досягнення сталої мобільності, відвідайте nissan-global.com. Також ви можете стежити за нами на Facebook, в InstagramTwitter і LinkedIn та переглядати наші найновіші відео на YouTube.  

Контакти для ЗМІ
Володимир Іванов,
Керівник відділу комунікацій Nissan в Україні
+38 095 272 33 19
vivanov@nissan.ua

 

Інформація надана компанією Nissan