ЙОКОГАМА, Японія — Напередодні проведення Japan Mobility Show в Токіо наприкінці цього місяця компанія Nissan Motor Co. представляє серію захопливих повністю електричних концепт-карів, першим з яких є Nissan Hyper Urban, який сьогодні був продемонстрований у цифровому форматі.

Серії, що будуть представлені одна за одною у цифровому форматі напередодні прес дня шоу 25 жовтня, характеризуються словом «гіпер», аби передати надзвичайну захопленість, яку вони прагнуть викликати у публіки. Кожен концепт представляє символічний образ і має індивідуальні особливості, що додають цінності унікальним стилям життя та різноманітним прагненням. Концепти допомагають клієнтам компанії зберігати навколишнє середовище не поступаючись стилем або задоволенням.

Концепція Nissan щодо Japan Mobility Show уособлює непохитну відданість компанії збагаченню життя людей та революційним зрушенням у світі електромобілів (EV) за допомогою трансформаційних продуктів і технологій.

Прем'єра Nissan Hyper Urban відбулася сьогодні в цифровому форматі в новому дизайн-холі Технічного центру Nissan в місті Ацугі, префектура Канагава.

Nissan Hyper Urban: За чистіший світ з новими можливостями

Стилістика Nissan Hyper Urban чудово відповідає вишуканому смаку його цільової аудиторії — професіоналів з міст і передмість, які в першу чергу дбають про екологічну безпеку.

Завдяки сучасній та витонченій естетиці, дизайн автомобіля підкреслює вибагливий смак клієнтів, сміливо заявляє про себе, але водночас гармонійно вписуючись до оточуючого їх середовища.

Крім того, завдяки винятковій функції V2H (vehicle-to-home) Nissan Hyper Urban буде повністю інтегрований в екосистему електромобілів, забезпечуючи енергією будинок власника, що призведе до значної економії витрат на електроенергію та зменшить навантаження на електромережу. А функція V2G (vehicle-to-grid) дозволяє власникам віддавати надлишкову енергію в мережу, щоб підтримати місцеву громаду та ще й заробляти на цьому гроші. Система інтелектуального управління зарядкою оснащена штучним інтелектом, здатним автономно заряджати транспортні засоби та забезпечувати енергією будівлі, забезпечуючи ефективне управління енергоспоживанням.

Крім того, концепція передбачає сталий розвиток протягом усього терміну служби автомобіля, що робить її ідеальним рішенням для тих, хто усвідомлює довгострокову цінність усього, чим володіють. Модернізація обладнання та регулярне оновлення програмного забезпечення дозволяють отримувати свіжі враження від володіння автомобілем протягом багатьох років. Наприклад, можна освіжити салон завдяки новій панелі приладів, у якій відображені новітні технології та тенденції в графічних інтерфейсах користувача.

Автомобіль є уособленням майбутніх дизайнерських і технологічних можливостей електромобілів від Nissan. Кузов лаймово-жовтого кольору змінює хроматичні відтінки залежно від того, під яким кутом потрапляє на нього світло, привертаючи до себе увагу і водночас гармонійно зливаючись з оточенням. Передні та задні двері-ножиці створюють відчуття відкритості та індивідуальності, в той час, як спортивний силует забезпечує аеродинамічну досконалість для підвищення ефективності. Спортивний образ доповнюють широкі шини, що підкреслюють потужну динаміку та естетику міста.

Дизайн салону створено таким чином, щоб гармонійно вписатися в міський житловий простір. Панель приладів і дисплей, створені під впливом калейдоскопічних трикутників, можна змінювати відповідно до настрою власника. Крім того, передбачено можливість розкладання передніх сидінь до задніх, створюючи приватний простір для відпочинку на кшталт дивану. За межами повсякденної рутини Nissan Hyper Urban легко поєднує в собі відпочинок і корисність: Припаркуйте його в апартаментах лофт або бунгало, і він перетвориться на внутрішній простір для відпочинку.

# # #

Контактні дані
Володимир Іванов, менеджер з коммунікацій Nissan Мотор Україна

vivanov@nissan.ua

For more information about Nissan's products, services and commitment to sustainable mobility, visit nissan-global.com. You can also follow us on Facebook, Instagram, Twitter and LinkedIn and see all our latest videos on YouTube.

Інформація надана компанією Nissan