• Вирушайте у захопливу зимову подорож з e-4ORCE від Nissan, що гарантує неперевершений контроль та керованість... навіть у зимовій країні чудес.
  • Оцініть динамічність, з якою e-4ORCE впевнено долає зледенілі та засніжені траси завдяки точній системі контролю крутного моменту, яка забезпечує оптимальне зчеплення з дорогою для найбільш комфортного керування автомобілем.
  • Незалежно від пори року, отримайте справжнє задоволення від керування автомобілем за будь-якої погоди, завдяки його винятковій продуктивності.

ПАРИЖ, ФРАНЦІЯ — Незважаючи на те, що новорічні свята вже позаду, на дорогах все ще панує ожеледиця, сніг та зимові умови. Після завершення найнапруженішого періоду олені Санти йдуть на заслужений відпочинок, проте чи ви коли-небудь замислювалися над тим, як містер Клаус без них пересувається зимовою країною чудес? Відповідь одна — це e-4ORCE.

Щоб зберегти атмосферу свята, наш майстер іграшок, що завжди прагне гострих відчуттів, обрав технологію e-4ORCE від Nissan, аби підкорити зимовий простір зухвалою впевненістю та плавним і водночас динамічним керуванням. Цей досвідчений мандрівник з точністю опановує майстерність маневрування складними місцевостями завдяки своєму партнеру з пересування у будь-яку погоду. 

Відчуйте справжній сплеск адреналіну з технологією e-4ORCE, яка наразі доступна в лінійці улюблених автомобілів Санти: 100% електричних Nissan Ariya та X-Trail e-POWER — вони легко долають засніжені ландшафти за допомогою вдосконаленої керованості, точного проходження поворотів та трасування по траєкторії, даруючи відчуття впевненості та контролю разом із задоволенням та захватом від водіння.

Санта завжди контролюватиме ситуацію в найбільш складних ситуаціях завдяки унікальному режиму руху по снігу та потужному прискоренню з місця, створеному e-4ORCE. Тож будь то замерзлі озера, засніжені сільські дороги чи зледенілі міські вулиці, Санта завжди готовий до міжсезоння. 

Розроблена виключно для електрифікованих силових агрегатів, технологія повного приводу гарантує впевнену роботу за будь-яких умов завдяки блискавичній реакції та надвисокій точності управління крутним моментом до 1/10000 секунди. Система автоматично розподіляє крутний момент між передньою та задньою осями, забезпечуючи оптимальне зчеплення з дорогою та плавність ходу, наче по щойно випавшому снігу.

Випробувавши весняну динаміку, насолодившись літнім драйвом та поринувши у моторошну атмосферу осені, варто зануритися у зимове продовження кампанії «e-4ORCE для всіх сезонів». У відео нижче ви побачите, як відривається Санта-Клаус, поки його олені відпочивають, і майстерно керує своїм автомобілем, оснащеним e-4ORCE, через незаймані простори зимової країни чудес.

З e-4ORCE кожна пора року стає новою пригодою, що перетворює будь-яку мить перебування за кермом на справжнє задоволення від водіння. Будь то підкорення засніжених схилів, подолання крижаних доріжок або проходження крутих поворотів, вирвіть сторінку з чарівної книжки Санти й нехай e-4ORCE осяє ваші зимові пригоди впевненістю та стилем.

https://www.youtube.com/watch?v=3QXrAAQVDk0

# # #

Про Nissan AMIEO (Африка, Близький Схід, Індія, Європа та Океанія)

Nissan прагне перетворитися на дійсно сталу компанію, щоб сприяти створенню чистішого, безпечнішого та більш інклюзивного світу.

Дотримання принципів екологічної відповідальності є основою дільності компанії Nissan у довгостроковій перспективі, Ambition 2030. Ця стратегія, яка має на меті розв'язання важливих екологічних питань, задоволення потреб клієнтів і соціуму, дозволяє забезпечити ключові глобальні ринки технологічно інноваційними електрокарами та створює більше можливостей для людей щодо пересування і насолоджування життям. Стратегія Ambition 2030 відповідає цілям Nissan щодо досягнення вуглецевої нейтральності в рамках життєвого циклу продукції компанії до 2050 фінансового року. Компанія Nissan в регіоні AMIEO має на меті прискорити перехід до використання електротранспорту у майбутньому, зокрема через реалізацію свого головного проєкту EV36Zero.

Для отримання додаткової інформації щодо продуктів і послуг Nissan та зусиль компанії, спрямованих на досягнення сталої мобільності, відвідайте: nissan-global.com. Також ви можете стежити за нами на Facebook, в Instagram, Twitter і LinkedIn та переглядати наші найновіші відео на YouTube.

Контакти для ЗМІ:

Володимир Іванов
vivanov@nissan-europe.com

Інформація надана компанією Nissan