ЙОКОГАМА, Японія — Сьогодні виповнюється 90 років з дня заснування компанії Nissan, і це є кульмінацією кількох місяців святкування для клієнтів, шанувальників, співробітників компанії, а також всіх тих, хто підтримував її діяльність впродовж останніх дев'яти десятиліть.

Дотримуючись основоположного принципу компанії: «Робити те, чого не роблять інші», компанія Nissan відзначає ювілей, представивши своє найсолодше творіння. Виконаний у насиченому шоколадному відтінку, святковий торт вражає вишуканим оформленням ручної роботи та яскравим, декадентським виглядом. Він вже доступний для дегустаційного тест-драйву в режимі онлайн!

Це завершення фізичного та цифрового проєкту, присвяченого дослідженню та святкуванню яскравих моментів минулого та сьогодення Nissan, а також захопливому погляду у майбутнє компанії. Сюди увійшли

Ці приклади демонструють, як Nissan висвітлює ключові моменти своєї історії, щоб висловити свою вдячність усім тим, завдяки кому це стало можливим.

Компанія Nissan прагне наповнити життя людей захопливими враженнями та новітніми технологіями, щоб зробити світ чистішим, безпечнішим та більш інклюзивним.

# # #

Контактні дані:
Володимир Іванов
vivanov@nissan-europe.com

Інформація надана компанією Nissan